Hej,

Vad kul att ni har hittat hit! 🙂

Varmt Välkomna!

Peter Muld heter mannen (mitt ex faktiskt;)  som gjort min webshop och hemsida. Idag har vi kopplat webshopen med bloggen! Han brukar även fota våra visningar. Grymt duktig. Tack Peter för att du roddar och ställer upp!

Så spännande att äntligen vara igång.

Här på bloggen tänkte dela med mig om livet i butiken på alla plan och även ge er stylingtips och förhoppningsvis lite inspiration. Jag har ju faktiskt underbara kunder i hela långa landet som aldrig har möjlighet att besöka butiken men som troget handlar i vår webshop. Det ska bli så roligt att ni kan få hänga med oss här. Nästan som att kliva in i butiken;)

Flytten har ju dragit igång. Har börjat tömma i gamla butiken och lite smått börja flytta över till mitt showroom/lilla butik.

Just det här rummets golv är från 1800-talet och det är så mycket själ och hjärta här. Blir lite mindre men väldigt mysigt och fint. Tanken med showroom är ju att komma och prova, klämma och känna på plaggen några dagar i veckan. Det är så min utveckling har gått i butiken. Instagram och Facebook säljer bra utan att jag är på plats. Jag behöver helt enkelt ej ha en öppen butik 6 dagar i veckan. Det ger mig tid för annat och mina barn.

Nyheterna i butiken då… Jo, blusar, stort fokus på blusar och stickat. Alltid kul med med en ny blus eller scarf på hösten. Tonerna går ju in i varandra och övergången blir mjuk och fin och ibland är det svårt se vilken tid på året plagget tillhör:-)

Här kommer lite tips på nya blusar..

Puffärmen är här med råge! Stora puffiga ärmar kommer vi se mycket av! Verkligen ursnygga allihop! Perfekta till vardags men du kan ändå dressa upp plaggen rejält till middag och fest! Det är mitt motto. Köp plagg du verkligen kan använda ofta och mycket 🙂

Vi hörs snart igen,

Madde

 

 

Pin It on Pinterest