De stora stickade jumprarna från förra hösten återkommer, även stickade långkoftor. Vilken tur för visst älskar vi att få krypa in en oversized jumper när hösten kommer 🙂 Bästa tiden på året om du frågar mig.

Till en stor härlig tröja är det supersnyggt att bära en lång tunn skir kjol. Vi kommer se mycket av det. snyggt! Själv älskar jag en cool byxa, gärna lite oversize och baggy och sen en bylsig tröja på det 😉

Har blivit lite frälst i stora kläder på äldre dagar 🙂

 

Den här coola stormönstrade tröjan kommer till butiken inom kort.. Kan knappt bärga mig! Redan lite kö på den!

Det kommer även komma en fantastisk neonfärgad storskjorta. Supercool! Vi kommer se mycket av starka rosa färger i höst. Tröjan på bild och kommande skjortan är märket Denim Hunter. Alltid ruggig coola kläder med hög kvalité. Ni ser även rosa inslag i tröjan som vi pratade om.

Hösten är alltså inte bara brända toner 😉

Nytt i butiken idag är jeans! Även dom från Denim Hunter. Dom är ju främst kända för att vara ett jeansmärke med hög kvalité och passform. Även om jag inte är en jeanstjej så kan jag inte annat än att älska deras jeans.

Alltid Cooola med underbar lagom stretch!

På fredag åker jag till Köpenhamn och ska trendspana och reka lite andra varumärken. Det ska bli så kul! Lovar att fota massor!!

Nyslingad och fin i håret av bästa Treat.bymillaochjennie här i Ljungskile somnar jag gott ikväll.

w

Vi hörs,

Kram Madde <3

 

Pin It on Pinterest